Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ώρα Της Γης 2011 -Κλάδος. Προσκοπικών Δικτύων




Πριν 2 μήνες και με αφορμή την ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011 ο Κλ. Προσκοπικών Δικτύων ενστερνίστηκε την προτροπή του WWF να μην περιοριστούμε στο κλείσιμο των  διακοπτών για μια ώρα, αλλά να ξεπεράσουμε αυτή τη μια ώρα, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.


Στα πλαίσια αυτά (1) ζητήθηκε από τα μέλη του κλάδου να δημιουργήσουν (ή να συμπληρώσουν στην) υπογραφή του προσωπικού τους λογαριασμού email με περιεχόμενο που θα προβάλει το μήνυμα του WWF, και (2) ξεκίνησε μια εκστρατεία αποστολής έξι διαδοχικών ηλεκτρονικών  μηνυμάτων-καρτών με σκοπό την ενημέρωση για  περιβαλλοντικά ζητήματα της καθημερινότητας μας και την υιοθέτηση συγκεκριμένων πρακτικών και συμπεριφορών αντιμετώπισής τους.
Σήμερα, ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή του Κλάδου Προσκοπικών Δικτύων της Γ.Ε.  στη φετινή ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011, αποστέλλεται το τελευταίο έκτο μήνυμα-κάρτα.

Και, επιπλέον, ένα βίντεο φτιαγμένο από τον Νίκο Μάμαλο (παλιότερο μέλος του 6ου Π.Δ. Κέρκυρας) με θέμα την ανακύκλωση (δες:http://www.youtube.com/watch?v=Hi8JU9oSdWc )και μια λίστα με τις 10 μεγαλύτερες περιβαλλοντικές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται  στην Ελλάδα, προκειμένου, όποιος/α επιθυμεί περαιτέρω ενεργοποίηση, ενασχόληση και δράση να έρθει σε επαφή μαζί τους.   
   
   ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
         ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Φιλικά,
Ομ. Εργ. Κλ. Προσκοπικών Δικτύων Γ.Ε.


ΑΡΧΕΛΩΝ -  www.archelon.gr
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ -  www.arcturos.gr
Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού -  www.ellet.gr
Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης - www.eepf.gr
Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία - www.ornithologiki.gr
Δίκτυο Μεσόγειος SOS -  www.medsos.gr
GREENPEACE -  www.greenpeace.gr
ΚΑΛΛΙΣΤΩ -  www.callisto.gr
MOm - www.mom.gr
WWF Ελλάς - www.wwf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: