Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ετήσιο Φόρουμ Προσκοπικών Δικτύων της Θεσσαλονίκης



«Το παιχνίδι είναι μια κοινωνική πράξη», πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων σε έρευνα που διενήργησαν μέλη Προσκοπικών Δικτύων συμμετέχοντας στο ετήσιο Φόρουμ Προσκοπικών Δικτύων της Θεσσαλονίκης. Η έρευνα ήταν η προεργασία του Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, στις 10.30 το πρωί, στη Βάση Ναυτοπροσκόπων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (Ν. Πλαστήρα 1). Το θέμα αφορά στο Παιδί και το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα φλέγον ζήτημα το οποίο απασχολεί την κοινωνία και ειδικότερα τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από τα ερωτηματολόγια, που κατήρτισαν και συμπλήρωσαν με τις απόψεις της κοινής γνώμης τα μέλη Πρ. Δικτύων, αποτελούν την πλατφόρμα του Φόρουμ και θα συνδυαστούν, στις 5 Ιουνίου, με τις απόψεις του βασικού ομιλητή. Προσκεκλημένος είναι ο διακεκριμένος καλλιτέχνης του ελληνικού θεάτρου σκιών, ο μελετητής του και συγχρόνως θεατρικός συγγραφέας και ακαδημαϊκός δάσκαλος κ. Μιχάλης Χατζάκης. Μετά την παρουσίαση των στατιστικών και της εισήγησης του βασικού ομιλητή θα ακολουθήσει ελεύθερο βήμα με στόχο, εκτός των άλλων, να καλύψει τις απορίες των παρευρισκομένων.
Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε στο ετήσιο Φόρουμ των Προσκοπικών Δικτύων της Θεσσαλονίκης ώστε να ενισχυθεί η διαδραστικότητα της διοργάνωσης, να ανταλλάξουμε απόψεις και να εξαχθούν συμπεράσματα πάνω σε ένα θέμα που ομολογουμένως απασχολεί όλους μας, ως ενεργά μέλη της κοινωνίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: