Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

η Ώρα της Γης 2012


Αν και ξεκίνησε το 2007 από μια πόλη, η Ώρα της Γης (EARTH HOUR) αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη και πιο γνωστή παγκόσμια περιβαλλοντική εκστρατεία, με την συμμετοχή – την προηγούμενη χρονιά – περισσοτέρων των 1,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το 2012, η Ώρα της Γης είναι και πάλι εδώ και μας προ(σ)καλεί για μια δράση με τίτλο «Θα Κάνω Εγώ, Εάν Κάνεις και Εσύ». 

Ο Κλάδος Προσκοπικού Δικτύου της Γ.Ε. σας προσκαλεί να συμμετέχετε και φέτος στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2012 (EARTH HOUR 2012) και σας παροτρύνει να :


- κλείσετε τους διακόπτες το Σάββατο 31/3 από τις 20.30 μέχρι τις 21.30 (και θυμίστε σε γνωστούς και φίλους να κάνουν το ίδιο)

- αποδεχθείτε την πρόκληση της Ομάδας Εργασίας του Κλάδου και υιοθετείστε μια νέα φιλική προς το περιβάλλον καθημερινή συνήθεια. Μπείτε στο παρακάτω σύνδεσμο και κάντε ACCEPT : http://www.youtube.com/earthhour?x=%2Fchallenges%2F254

- δημιουργήσετε τη δική σας «Θα κάνω εγώ, εάν κάνεις κι εσυ» (I Will If You Will) πρόσκληση είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :http://www.youtube.com/earthhour για λεπτομέρειες. Μην ξεχάσετε να μας την κοινοποιήσετε! 

Ας εμπνευστούμε δημιουργικά για πιο συνειδητές, απλές, καθημερινές «πράσινες» συνήθειες. Ας κάνουμε, με έναν διασκεδαστικό τρόπο, ACCEPT στην κοινή παγκόσμια προσπάθεια για έναν καλύτερο πλανήτη.

Ο.Ε. Κλ. Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: