Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Νύχτα χωρίς Ατυχήματα



Το ερχόμενο Σάββατο 24/3 το Ινστιτούδο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) Π.Μυλωνάς διοργανώνει τη Νύχτα χωρίς Ατυχήματα...

Πρόκειται για μία βραδιά οπου σε κάποιο νυχτερινό κέντρο πραγματοποιείται μια καμπάνια ενημέρωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα γίνονται μετρήσεις με αλκοόλμετρα σε πελάτες του κέντρου οι οποίοι μετά την έξοδο τους ετοιμάζονται να οδηγήσουν. Αν κάποιος έχει καταναλώσει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο τότε τον συμβουλεύουν να μην κάνει χρήση του αυτοκινήτου του αλλά να χρησμοποιήσει ταξί ή να οδηγήσει κάποιος άλλος από τη παρέα. Σε περίπτωση που κάποιος έχει καταναλώσει το επιτρεπτό όριο, επιβραβεύεται με όμορφα συμβολικά δώρα.

Η φετινή νύχτα θα πραγματοποηθεί στο Κέντρο "W" στην οδό Πειραιώς 130, Γκάζι και το ΙΟΑΣ χρειάζεται βοήθεα από εθελοντές. Προσκαλούνται λοιπόν Προσκοπικά Δίκτυα , που το επιθυμούν, να συμμετάσχουν φορώντας το μπλουζάκι του ΙΟΑΣ και το προσκοπικό τους μαντήλι!

Η ώρα συνάντησης είναι 22.45' στο μαγαζί και η λήξη λίγες ώρες αργότερα αφού ενημερωθούν όσο το δυνατόν περσσότεροι θαμώνες!

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή και πρωτότυπη δράση και μπορεί να αποτελέσει μια ωραία ιδέα για δράση Δικτύου.

Όποιο Προσκοπικό Δίκτυο ή μέλος ΠΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, παρακαλείται να επικοινωνήσει ή με τον Γιάννη Δρη (            6977529882      ) ή τη Μαίρη Βαξεβανοπούλου (            6984 111 208      )
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: