Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ - Δηλώσεις συμμετοχής


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έχουμε αναρτήσει σχετικά με τη συνεργασία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με την ANIMA, σας ενημερώνουμε για μία ιδιαίτερη εκδήλωση που προγραμματίζει η ΑΝΙΜΑ.
Πρόκειται για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣη οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Σαρωνικού το διάστημα 5-7 Οκτωβρίου 2012.
Σε αυτήν καλούνται να συμμετέχουν νέοι από όλη την Ελλάδα, με στόχο, μέσα από την ενημέρωση για τις εθνικές πολιτικές για την προστασία της βιοποικιλότητας,  συνεδρίες θεωρητικής κατάρτισης και σεμινάριο πρώτων βοηθειών, να δημιουργηθεί ένα Εθνικό Δίκτυο Ανταποκριτών Άγριας Ζωής που θα προστατεύει σε τοπικό επίπεδο την άγρια ζωή.
Η συνάντηση νέων του Οκτωβρίου θα αποτελέσει το ξεκίνημα για τη διάχυση δράσεων προστασίας & περίθαλψης άγριας ζωής σε ένα μεγάλο δίκτυο εθελοντών του οποίου αναπόσπαστο μέλος θα αποτελέσουν και Προσκοπικά Συστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Για τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συνάντηση αυτή και προέρχονται από άλλες πόλεις της Ελλάδας, το πρόγραμμα παρέχει φιλοξενία, για δύο τουλάχιστον διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Αττικής. Επίσης, παρέχεται πλήρης διατροφή και μετακίνηση από τον τόπο διαμονής του συμμετέχοντος στην Αθήνα (με πλοίο, τραίνο, λεωφορείο).  Για τις συμμετοχές, εκτός Αττικής που αιτούνται φιλοξενίας είναι απαραίτητη η προεγγραφή καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ηλικιακή μερίδα που καλύπτεται οικονομικά από το πρόγραμμα είναι μεταξύ 18 – 30 ετών.
Παρακαλούμε τα μέλη της Κίνησης που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συνάντηση, να αποστείλουν τις αιτήσεις τους (επισυνάπτεται υπόδειγμα αίτησης) στην κυρία Μαρία Μπενά (mbena@sep.org.gr), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18/9/2012.
Ημέρες διεξαγωγής: 
 Παρ, 05/10/2012 - Κυρ, 07/10/2012


Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: